neděle 21. dubna 2013

Praha dobyta v neděli 21.4. v 11:54

Bejt chlap je super věc. Někdo do nás totiž načipoval, že si čas od času musíme něco dokázat (dobře ty bejku!). A pokud se v životě střetneme s dámou, která má aspoň základní pochopení pro tuto genderovou vadu, znamená to, že občas nemusíte trávit neděli děláním jako že uklízíte, nakupováním ve skandinávských nábytkových supermarketech nebo převěšováním obrázků. Prostě dostaneme volno. Ona si totiž ta dáma moc dobře spočítá, že i jí z toho pak plyne spousta výhod, ta nejprostší asi je, že si pak v posteli může číst a ne cvičit, protože dokazovat si něco v jeden den dvakrát prostě nejde (sorry kotě.).



A tak jsme si jeli v neděli s Fujdou dokazovat do Starkova polesí. Cíl byl jasný. Pokořit Prahu, nešlápnout na bombu a dostat do hodinek buď 30 km nebo 3 hodiny. To se podařilo a protože po vojenském ujezdu moc lidí neběhá, byli jsme i výrazně nejlepší a celý týden o tom můžeme mluvit (a psát!).

Fujda "miluje" focení, a tak se nechal přemluvit na fotku jen proti sluníčku. V pozadí radar, v popředí Fujdova kláda.

Na Tok tudy!

Bývalý kamarád Žhaly musí kvůli kotníku lízat asfalt. Já kvůli kolenu bahno.

Neser!


Klacky 2.0 a jejich vychytávka v podobě předních kapes, do kterých si při běhu můžete nastrkat bonbóny a v cíli lahváčka. K dostání v Decathlon, cena 339 Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat