pondělí 20. dubna 2015

Jsme nejlepší veteránský ultra oddíl. Juniorky bereme.

Jsme v tom trošku nevinně, protože by se určitě našli větší borci. Ale ti kroužili 24 hodin v Turíně na kolečku, a tak jsme mistrovské tituly, které se tradičně rozdávali v rámci Brdské stezky, utrpěli s Fujdou my. Uznáváme, běžecký veteránský tituly jsou spíš ostuda, ty hodnotnější se rozdávají na rybářských kláních, ale na druhou stranu jsme si na sklonku života udělali osobáky, tak proč ne.

Mistrovství České republiky veteránů v ultramaratonském běhu (Brdská stezka 2015)

Hlavním viníkem ostudy je Fujda, protože i když jsme se večer před závodem na pívu jasně domluvili, že poběžíme 4:30 na kilák, abychom byli doma za 3:45, hnal se jak žíznivej junior a jedinej kdo mu utek byl Dan Orálek. Já ho naposledy viděl v kopečkách před Knížecíma Studánkama, a to se ještě musel zdržovat na občerstvovačkách, protože neměli přichystaný pivo. Prej, že většinou ty první pijou ionťáky...

Stává se z nás elitní oddíl, na Novohradském maratonu se taky museli učit, jak se to čte. Abychom udrželi kvalitní základnu, otevíráme nábor. Pro juniorky. Přihlášky s flaškou kotvičníku noste k Hofmanům.

Tempo nám perfektně rozběhl Myro. Dao jenom čuměl, že mu někdo dává po jednom kole 100 metrů. Příště ale bude muset pan  Lorenc v prvním kole ještě přitlačit. Opět mu čtyři hodiny píply v tunýlku ke staďáku, a tak opět bude muset příští rok přijet a trpět. 

Fujda v cíli. 
Papn v cíli
Myro v cíli
Nábor v cíli
Produktové okénko: Osobák se neudělá jen tak. Lví podíl na něm mají i bylinky od dědka Kitla s kotvičníkem. Na trati tě žene, doma dělá dobře ženě.

Kardio záznam

Foto ukradeno od Dao a Bubobubo.

Žádné komentáře:

Okomentovat