sobota 9. listopadu 2013

Tak jsme třetí no a có?

Už jsem si myslel, že jsem jen brífingový typ, ale ještě to na rok můžu odložit. Pořadatelé slibovali návrat ke klasickému HROBu, při kterém není v mapě každá ďoura a pěšina a najít kontrolu není pouhá mapová rutina, ale také kus zkušenosti, citu a štěstí. A tak jsme si letos s Ludvou věřili, že bychom ty naše OB reproše mohli pozlobit více než minulý rok. Svazu asi došly prachy na objemový soustředění, a tak svý klenoty poslalo točit na Lipno na HROB. Z chlapský repre tu vlastně nebylo jen zlobivé mládí a Kody, který by tu akorát ztratil rychlost na BT limit.


Sobota nám fakt sedla. Na úvodním volném pořadí jsme se otočili k Betovi zády a jako jediní si šli svoji volbu. A stalo se to, v co jsme doufali. Po 82 minutách přibíháme k první společný kontrole a pícháme ji o 11 vteřin před Betem se Šéďou. Hotovo, víc už nemusíme. Nakonec se vyprsíme ještě k jedné kontrole na čele (i když od kluků to spíše byla taktika, aby si zbytečným couráním v bažině u potoka nenamočili repre boty), ale pod prvním kopcem se s námi rozloučili a pak už jsme je viděli až u kelímku v cíli. Na šestku si nás ještě docvakl Vojcek s Danáčem, které jsme ale silou vůle, dobrého zraku a lepším mapováním na 11 (díky Ludvo) udrželi skoro až do cíle. Překvapivě jsme tak dostali od Beta se Šeďou jen něco přes dvě minuty a zdálo se to hratelný i na druhý den. Jenže to si večer Liverpool myslel proti Arsenalu taky a ani si nečuchnul. Stejně jako my.


 
     
V neděli nás první dva týmy naprosto vyloučily ze hry. Snažili jsme se, i se hnali, ale ani jsme je nezahlédli. A když jsme na šestce nejdříve oblezli špatnou skálu, na sedmičku to bylo lepší zprava a na desítku jsem byl zralej na kapačku, místo vyhlížení soupeřů před sebou, jsme se začali dívat dozadu. Ludva ale hlídal krásně mapu, a tak i přes fyzické a mapové zaváhání na 17, kde nám Bet nasadil 10 minut, to nakonec cinklo, což nám na starý bolavý kolena udělalo fakt radost.

 
Neskromný dojem udělaly i další týmy klacků: Průšviháři Myro se Zhalym, gastarbajtři Báša s Berglíkem a stříbrní Danny s Ivetkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat