pondělí 25. dubna 2016

Honzova mizerná sezóna

Fujda nemá dobré časy. Křetínský si místo ligy koupil úhlí, Jandač po vzoru Wengera zdecimoval železnou Spartu a Honzovy běžecké výkony nikdo neocení.

Sice vyhrál Novohradský horský maraton, ale to už je podruhý, v horším čase a navíc na jihu Čech. Sere pes.

Navíc nebyl ani na startu, tak bůhví, jak to bylo.

Na Brdský stezce si časově taky pohoršil a i když ho porazil jen bláznivej Maďar, který drží svěťák na 6 hodin, ve výsledcích je až na stránce dva, kterou nikdo nečte.

Místo Fujdy vyhlásili Rosáka.

Snad se mu v další části sezóny povede lépe. Co vím, na konci léta je přihlášený na akci, kde ho snad na fotkách a ve výsledcích uvidíme...


4 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Další nepovedný pokus o nápravu pověsti si Honza odbyl na pražském maratónu. Jeho cíl byl 3:00:00, ale jak je jeho zvykem, zbrkle přepálil konec. A tak místo pěkného kulatého čísla, jeho výsledný čas 2:59:12 zapadl mezi tuctové maratónské turisty. Škoda. Věřme, že Myro na květnovém Eposurvivalu vytáhne Fujdu z tohodle konceneberoucího srabu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak už jsem pro smích i Borhyový. Asi si nechala pordit od sporťáka Hrdličky...


    Vážený pane Fujáčku,

    rád bych vás tímto jménem místostarostky pro sport paní Aleny Borhyové pozval na slavnostní vyhlášení výsledků soutěže NEJLEPŠÍ MARATONEC PRAHY 8, které se uskuteční v pondělí 6.6. od 18:00 v Grabově vile.

    OdpovědětVymazat
  4. Jakej je dress code? Asi klacky...

    OdpovědětVymazat