středa 25. července 2012

Mistr světa vládl jen dva dny

Na přivítanou Beta z mistrovství světa a na odvítanou Žhalyho na olympiádu (ano lahváček běhají tak třošku celebrity, ale kategoricky odmítáme srovnání s golfem) přichystali klacky.cz letošní třetí lahváček. Vlastně čtvrtej, jeden myslím napáchali kamarádi v Pardubicích. Do jižní části lesa Jíloviště se vydalo hledat kuželky 12 přátel OBSONKK a jedna přítelkyně.

Bet před startem vyzkoušel, zda mu bude zlatá mistrovská i k něčemu jinému než na parádu, otevřel si s ní jednoho Braníčka, ale usoudil, že votvírák, je přeci jen praktičtější. A mohlo se odstartovat.

Nejvíc toho vysosal Pakuo, který skromným a nenápadným výkonem udolal i mladé pušky Myro-Žhaly-Bet i pana projektanta, který si první dvě chytře při přesunu vyložil.

Nejvíc toho naběhal asi Bet, kterej je jak pes a prostě ho to pobíhání baví.

Nejvíc toho našlapal Seskočil, který na závod dojel a kupodivu i odjel, i když nechodil. Ale prý mu na rtech uvízla pěkná písnička "Vlaštovky se daly před kasárny do zpěvu, ranní vlak už houká a je plný dělníků ..." a už v 1:52 hlásil dobytí Chaber.

Nejvíc toho (samozřejmě) namrčel Boky, i když jednu pochvalu jsem od něj za kontrolu na vyhlídce slyšel.
Takový výhled měla kuželka při stavění. Boky si ji vychutnal při stmívání a když o tom vyprávěl, trocha romantiky se bejkovi objevila v očích.

Vítěz Pakuo snad i někam nahraje svůj gps záznam, protože ho děsně zajímá, kde pil to 8. a 9. A já až najdu kabel, tak sem dám mapu a dokumentaci výsledků.

Výsledky:
Pakuo 9
Kuželík 8
Bet, Myro, Zhaly, Seskočil 7
Kládin, Jéňa, Sosna 6
Ondřej, Bokofka 5
Martinka 3
Princlík 2

Myrovy fotky

2 komentáře:

  1. Scestovalej bráška Lahváčka se konal letos taky už ve Finsku. Plechovkáčku se účastnil i takovej borec jako Myro, jenže i přes závěrečný bahenní boj o poslední kousek se musel sklonit před nenápadným tichým klukem Ďurem. Bilance - soudce roznášel 80 plechovek, které za tichého mrholení mezi plotnama, boulderama a bažinkama hledalo 10 borců, vítěz pokořil 12 kousků. Nenosily se zátky ale utrhly se víčka, kontroly nebyly zahrabány v listí ale schovány v mechu, bažině nebo nahoře na trojkovém boulderu.
    Značky: Lapin Kulta, Karhu, Koff.

    OdpovědětVymazat
  2. Sakra to zní krasne. Hned si jednu plechovku, někam schovam, najdu, výsosnu.

    OdpovědětVymazat