pondělí 30. července 2012

Rád vařim a vim že to umim

Dejna, brácha, Fujda i já jíme rádi. Nejsme žádný Ramsay nebo Cuketky, abychom hned běželi k Žabkovi pro parmezán, i když je doma eidam, ale jíme prostě rádi. To je normální. Pár dní v roce, ale nejíme. Nejdřív pár dní žereme, pak tři dny skoro nic a pak zase žereme. Hrozně moc a hlavně nezdravě a divný chutě. Za týden když je Adventure Race by asi leckterýho dietologa kleplo.

Závod na šest hodin se na chemii dá objet. Když se to večer moc nekombinuje s Max Princem i ráno to docela jde. Při delších závodech si ale zmlsané tělo už o nějakou tu normální dobrotu řekne. Ze začátku rohlíček se salámkem, pak by si dalo slanej sýreček, hořký pivečko, kyselou rybičku ... a když jsem se minulé AR ládoval druhou noc utopencem z nonstopu, hekalo blahem.

Letos tomu nebude určitě jinak a jídelníček na 1.8. - 3.8. bude zase výběrový. S jeho sestavením nám pomohli kuchaři z Estimu, za což jim díky.

Každý máme rádi něco jného. Třeba brácha se furt tahá s vepřovým bokem a často ho odhalím, že si potají veze dvoulitrovku Kofoly - bych ho vždycky zabil. Fujda to je zase zástupce chemické generace (hipýk jeden) a trhá rekordy, o kolik překročí denní povolený limit energetickejch střel. Samozřejmě nepije, aby to zbytečně neředil. Dejna zase ráda ovoce. Já jsem z nich asi nejdecentnější, ale zase bez piva bych to prostě nedal.

Počitám, že na těch 500 km budu potřebovat:
-    8x Musli tyčka
-    12x tableta
-    6x gelík, už se těším na Cadelovu dávku, hrozně dává: http://www.estimdrinks.cz/energie/energizer/
-    8x bageka
-    8 energy tyčka, tohle je sytý jak tři Burger Kingy: http://www.estimdrinks.cz/100-energybar
-    2x pytlík sušené maso
-    2x čoko tyčka
-    2x solený sýr
-    1x salámek
-    5x Gutar, 1x malý RedBull
-    1x kyselé rybyčky

-    4x přesnídávka 
-    4x Birell
-    4 lity Coly
-     a spousta litrů iotáku. Třeba tohohle, který je trošku slanější, takže dobře vyváží všechny ty cukry, co do sebe furt rveme: http://www.estimdrinks.cz/estim-iont




Žádné komentáře:

Okomentovat