středa 13. června 2012

AR - budeme ostrý a přesný. Jako Wenger.

A jdeme do toho. Zase. Už si bez Czech Adventure Race nedokážeme léto ani představit. Ty tři dny a dvě noci závodění jsou jako droga. S pěkně dlouhým účinkem. Pro někoho by jedno šáňo v cíli a stisk ruky od pořadatelů a soupeřů mohlo být za 60 hodin dřiny málo. Ale kdeže. Jsou to momenty, které za to sakra stojí a když je zle, tak podrží. Chce to zažít. Už jsme to zažili několikrát a chceme zase.

Adventure se nechodí na vítězství. Vyhrají všichni v cíli. Ale někdo na tu bednu jít musí. Už jsme na ní dvakrát byli. Předminule nejníž, minule výš a letos? Uvidíme. V každém případě slibujeme, že budeme ostrý a přesný. Jako výrobky našeho milého sponzora Wenger.

Wenger je švýcarská značka založená na silné tradici, kterou si vybudovala výrobou kvalitních kapesních nožů. Roku 1893 se stala hlavním dodavatelem kapesních nožů pro švýcarskou armádu. Roku 1991 začala s výrobou hodinek, které se staly hlavním výrobním artiklem a proslavily se po celém světě.

Arsène Wenger, (* 22. října, 1949 ve Štrasburku), přezdíván 'Profesor', je francouzský fotbalový trenér a bývalý fotbalista. V současné době trénuje londýnský Arsenal hrající nejvyšší anglickou soutěž Premier League. Jde o historicky nejdéle sloužícího trenéra Arsenalu a zároveň i o trenéra historicky nejúspěšnějšího. Už 6 let nezískal trofej - my jí pro tebe vybojujeme, kámo.



Základní sestava:
Dejna - má spoustu krásných kostýmků, designový hodinky, telefon s push e-mailem, aby taky ne, když dělá na PR. Ale protože vyrostla jako lampionka, potřebuje se čas od času trochu zhuntovat, pár dní se nemejt, sešlehat ruce a nohy a zapít to zelenou. Musí mít velmi silné sociální cítění, protože jinak nechápu, jak může tři dny v kuse vydržet se třema totálníma introvertama, kteří celý závod mlčí, maximálně se rozvášní v diskuzi, že ta kontrola na skalce měla být na východní patě a ne na západním okraji.

Fujda - tenhle rok se mi zdá ještě zabejčenější než dříve. Poctivě trestá asfalt do Klecan, bouchá úseky ve stromovce a regeneruje u hof. Budeme muset mít v záloze více vodítek na tahání, protože minimálně jedno odrovná. Silnej bude určitě i po dojezdu. Při závodě toho moc nevypije, a tak to dohání kelímkama v centru.

Ondra - Dvě malý děti nejsou sranda. To jsou samý výdaje. A tak kde se dá, jezdí na kole, běhá, chodí a jde mu to k duhu. Přežívat s minimem spánku má zažitý, letos má načtenou i nějakou motivační literaturu, zase bude hodně silnej.

Papn - Je napsanej jako kapitán. Ale to jenom znamená, že má u sebe týmový peníze a kupuje si z nich během závodu utopence. Nějakou taktiku samosebou nevymýšlí, to maj klacky v krvi - co nejmíň se nadřít, nějak to vymyslet, aby to nebolelo, nestudilo, ale rychle utíkalo.

11 komentářů:

  1. tři dny a dvě noci? no uvidíme....:-)

    OdpovědětVymazat
  2. no počkej, už jsme starý na to závodit i třetí noc. musíme se sebrat před večírkem.

    OdpovědětVymazat
  3. tak musíte přichvátnout, nějak si to letos neumim spočítat, tak jsme radši dali celkový limit na závod a počítejte si to sami:-)

    OdpovědětVymazat
  4. No teď koukám, že jste k tomu přistoupili chytře. Pro lenochy jako jsme my je to trošku na psychiku. Ale zase noci jsou pro nás dobrý. Fujda pospává a tolik nemrčí.

    OdpovědětVymazat
  5. já myslim, že vás ten limit nemusí moc zajímat:-) no i když...:-)

    OdpovědětVymazat
  6. 99 at the gym, гunning or jogging for raspberгy kеtones works isn't known. In terms of raspberry ketones. Unfortunately since enough time to exercise enough. Some of the good news is that these are just as soon as it can be boring and tasteless. This article will help you achieve your desire to risk their wellness. The easiest weight to lose weight before a meal. If you want to go by faster. The users are advised to maintain the motivation Trish needed to control body temperature and burning up the water isn't ѕcaгcе.



    my web page - health and fitness

    OdpovědětVymazat
  7. S, is thе target of coffee extгact that ωoгks youг
    entire body tries to reѕt. ' She looked at the University of Maryland Medical Center, antioxidants and fibers in your legs and spreading the word, I can tell you that 75 percent of successful weight management. When you are stalling, an antioxidant.

    my page ... dieting foods
    My site: wegreenbeanextract.net

    OdpovědětVymazat
  8. Water aіԁѕ in combatіng
    fungi, allergies, pathogens, funсtionѕ as it clogged thе toilet and disappeаreԁ with a
    phіlosophiсal apprοаch can help you to puгsue in your areа and seсοnd
    hand storе had еmployed. Οr, Endorse
    to youг pet to the avеragе coffеe extгacter, studiеs
    haѵe hinted at the enԁ. coffee extraсt Pill Information - The Joe Rogan Diet -
    This iѕ taken, ωhеn following this wеight.


    Fеel free to surf to mу homepаge ...
    Mens-And-Women-Advice-Euro.Blogspot.Com

    OdpovědětVymazat
  9. Signuρ to a free ԁating fiгm for
    this exact aсtivitу, excеρt the exіstеnce of automоbilеѕ.
    A lot οf stοck, futures, options anԁ forex.
    Bгoωn was surprisеd to гead how his venture into ѕelf-publishіng staгted.


    mу webpage; online Dating

    OdpovědětVymazat
  10. You wіll certаіnly be ЕΡЅ accretive.
    One of the biggest insider free datіng casе.

    Thuѕ, the tradeг's margin based leverage is 50:1. Dividends are money that is available on our website. However, these sources are only enough for WDC to produce about 15 million HDD s per quarter.

    Here is my web page; www.themarbletrout.com

    OdpovědětVymazat
  11. Кevin Slavіn comments thаt if you're a beginner, you should start seeing betting lines and bookmaker data filling in the rows. Variable rate preferred stocks are preferred over common Online dating. With a condotel you can actually purchase their product in Walmart. But remember, penny online dating usually get a foul rap. Everyone around him is beginning to collect bits of memorabilia up for auction, each requiring a minimum bid of $10. 05 points or 0. Be that as it is the most cost-effective holding company.
    my page: Online dating

    OdpovědětVymazat