pátek 21. října 2011

SLAVÍME! 20 let lahváčového OB...

V korunách hučelo jak ve vosím hnízdě, na cestu nám občas přisvítil blesk, měsíc se na to raději ani nedíval. Šli jsme na start klasiky klasik. Slavili jsme 10 orientačního běhu s občerstvením na každé kontrole (OBSONKK) a již jsme za sebou měli noční štafety, ranní třísprintík, každý 17 párků v rohlíku, 11 hermelínů a přiměřeně piv. Vrchol ale měla (a byla) tahle Bábikova klasika v terénu mistrovství světa v OB. Podle zaznamenaných výsledků vyhrál Myro s 11 kontrolami, ale nejpravděpodobnějším vítězem byl Fanda, kterého nám dovezli nad ránem postarší občané ve 105ce, že prý jim klepal na chaloupku, že se ztratil. Byla to švanda...
Fanda klopí na třisprintíku.
A podobná švanda nás čeká i o svátečním víkendu 28.-30.10. Slavíme 20 let tohoto sympaticky amatérského sportu leč s profesionálním přístupem. Mohlo by se zdát, že již jsme rozumnější, opatrnější, línější, ale ne. Oslava bude určitě důstojná a sládek z Braníku bude mít o výtoč zase jednou postaráno.

Myro, Žhaly a další se ve vlajkách soustřeďují mezi sprintíky.
Všichni kdo máte žízeň, baterku a otvírák jste zváni. Rozpis najdete kde jinde než na lahvacovem.miste.

A kdo je do módy, tak si může objednat tríčo. Vyjde tak na 250 Kč, ale střih, matroš, grafika za to prostě stojej. Objednávejte do komentářů do pátečních (21.10.) 12 hodin.
 
Vylézt na komín nad jídelnou byla jasná věc. Když už tam stál.
 Jóóó, to byly časy, když jsme ještě jezdili medvědem. Lososovým.
 A jeden pěkněj klouzek schovanej hned za chatičkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat