neděle 20. března 2011

K 58 - gule dej si doprava

Za tři a půl hoďky bylo hotovo. Takhle rychlou Krkonošskou 70 asi zase dlouho nepojedeme. Ledaže by ji zkrátili ještě víc než letos (Černá se neobjížděla, jen se na ni skromně popojelo, takže ubyl jeden pořádnej kopec a cca 12 kiláků). O zkrácení naštěstí nevěděl Bořik s Kládinem, protože jinak by jeli Čínu hned od začátku. Takhle akorát hudrovali a na protest nezastavovali na občerstvovačkách.

Začátek nám moc nešel, a tak nám hned poodjel FEL (s Raďasem) a Vrchlabáci, s kterýma jsme startovali ve vlně a o půl minuty dojeli Černošice. Na Krásný Pláni došlo i na lano, ale některé týmy na tom byly i hůř. Třeba Polička tahala od druhýho kiláku. A než bába nalila na Srubu Voitoiovi čaj, předjeli nás ještě Němci. Pak už jsme ale jeli jak králové, a kdybychom neměli slabší chvilku na plynovodu, tak bychom snad dali i ty Černošice, který už vypadali, že povolej.

Nakonec jsme byly pátí, což není špatný, ale porazili nás Němci a Černošice, takže vlastně ostuda.

Velká výhoda zkrácení byla, že jsme již v jednu hodinu mohli dát kelímek a začít zakončovat sezónu. Protože Speed8 stále fungoval, brzy na chalupě došly plasťáky a bylo potřeba znovu na lyže a dojet doplnit zásoby na www.Klinovky.cz Nakonec z toho byla setsakramentská romantika.

Po ranním vyklouzání se letošní nalyžované číslo zastavilo na 473 km a s klidem můžu pověsit dřívka na hřebík a čekat na první podzimní sníh. Pan soudce měl kiláčků natočeno mnohem více, a proto si ráno mohl dovolit netočit a raději zaštrachal v kumbále a vytáhnout na sjezdky.


Fotky jak to bylo krásné

4 komentáře:

  1. Kurnik to zas musela bejt pankacovina, vypadalo to na dalsi paradni zakonceni prkynkarske sezony. Myslim to po K58, samotny zavod byl az moc kratky ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Závod vlastně docela ulít rychle. To víš, když se nedáhneš s 3,5 kilovým závažím...

    OdpovědětVymazat
  3. btw Nemůžu najít výsledky. Na idnesu furt jenom o Řezáčovi.

    OdpovědětVymazat
  4. nj, skandinavci jako obvykle prdej na anglictinu, takze vysledky jsou jen na norske verzi webu: http://resultatservice.birkebeiner.no, tady to snad doklikas.

    OdpovědětVymazat