úterý 9. března 2010

Dog is a DJ

V každým druhým ppt dokumentu, co nám milé agentury spamujou schránky, je minimálně jeden slajdík o tom, že za značkou musí být story, jinak je vyřízená. A pak ukazujou koncepty, kde je to jeden příběh za druhým.

Jenže příběhy, které každý rok píše K70, se prostě vybrainstormovat nedaj, a tak pro mě je K70 ten the best of the best lovermarků ever.

Poslední tři ročníky to jen potvrdili:
- 2008 nezapomenutelná Výrofka party na oslavu zrušeného ročníku
- 2009 Demongovo číselné dejavu
- 2010 čtěte níže.

K70 2010
Popisovat podrobně páteční cestu nemá smysl, protože souslednost jednotlivých krátkých příběhu je natolik chaotická a nepochopitelná, že by se v ní ztratil i žabožrout Thierry Guergiou. Pointa se ale víceméně nijak nemění od předešlých ročníků - nestíháme prezentaci. Letos to vše ale bylo ještě krapet vtipnější než minule.
Minulý rok jsme byli za krále. Letos s Císařem.

Mažeme klasicky když už téměř celá packá spí, lyže strháváme s úderem půlnoci. Ráno vstáváme jak rozlámaný klacky, minutu před startem se potkáváme s pátým členem týmu: "AVE CAESAR!"

Ale už k závodu. Až na druhou zastávku na Pražský se nic výjimečného neděje. Každý má občas slabší chvilku, pouze soudce Vavra si klouže na Fischerkách zlehka, jakoby ho ani netížila kauza soudní vs. policejní mafie .

Na Pražský si ale Vask nebere kelímek jako ostatní, ale bere si delší oddechový čas. Ten se natáhne až do nedělního odpoledne, kdy konečně dososá z kapačky glukózu a z nemocnice v Trutnově nám ho pustí domů. Do hospitlu se kluk jeden dostal skútrem a pak houkačkou, čímž přebil výkon pana Lorence z jiné legendární K70, který skončil již v Peci.
Z etických důvodů neuveřejňujeme Vaskovu fotku z nemocnice.
Co přesně se Vaskáčovi stalo nevíme. Doktorka (40 let + 2 děti) mlela něco o myoglobinu, který Vask začal vylučovat do ledvin, aniž by ho pak rozpouštěl dále. No nevim. To už skoro víc věřim profesorovi Slezské Univerzity v Opavě Bokofkovi, který se proslavil výzkumem trepek a který vše v jednu ráno svedl na osmózu.
Na fungování osmózy se zeptejte profesora Bokofky.

Vask byl samozřejmě rád, že nás vidí. Vaska ale rád neviděl náš nový psí kamarád, který tak musel do kufru. To se nelíbilo ani hundovi ani Lorencovi, který se oprávněně obával o svůj zánovní švédský kočár.

A jak se pejsek ocitnul v autě? To bylo tak... no to je taky nadlouho. Tak jen ve zkratce: Výrovka; kuchyně; není náš; my si ho vezmeme; policie - nic; horská služba - nic; veterinář - nic; myslivci - nic, co s ním?

A tak se tohle krásné jelito ocitlo u Lorence v autě a posléze u mě doma.
Psí model DJ.

Dva intenzivní dny s takovým miláškem stály za to. V pondělí večer se ale ozval přešťasný majitel a včera si hafana vyzvedl. Možná jsem ale pejska neviděl naposledy. Pán s ním bydlí na Křivoklátě, což je od nás slabých 40 km, a to pro pejska, jak jsme si v sobotu ověřili, není žádný problém.

A proč "Dog is a DJ" Protože je to nejlepší jméno psa. Když jste DJ.

P.S.
Živo bylo i u Vodrů.

4 komentáře:

  1. Pěkná story:) Už se těším, až za rok budu její součástí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Akorád ty média jste podcenili, narozdíl od Bagouna a jeho namrzlé bradky (od 2min):
    http://www.youtube.com/watch?v=Bplg0p3LLk4&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  3. Bagounova bradka je luxusní. Máš recht že digitální média jsme nepořešili, ale na plakátu pro rok 2010 jsme. Kdo ho má u sebe?

    OdpovědětVymazat
  4. A za rok s tebou kluku počítáme!

    OdpovědětVymazat